03-08-2014

Onderbroekorganiser

Vanaf dinsdag 5 augustus te koop, bij het Kruidvat, een onderbroekorganiser. Ben er snel bij want je krijgt er tevens een gratis activiteiten armband bij cadeau. Zolang de voorraad strekt. Ik sta dinsdag om 8 uur op de stoep. Zeker weten. Sterker nog ik sla mijn iglotent op voor de deur om 7 uur. Die moet ik hebben, die onderbroekorganiser.

Ze zijn allemaal zwart mijn onderbroeken. Nee, niet na drie dagen dragen hoor, ha, ha. Zwarte onderbroekenlol, bah. Onder de zwarte onderbroeken heb ik uiteraard zo mijn voorkeur. Met de onderbroekorganiser kan ik ze eindelijk allemaal uit elkaar houden en per dag klaar leggen. Dat ga ik dan op zondagavond doen. Hoef ik er de hele week niet meer over na te denken. Dan vergeet ik ze ook niet aan te trekken. Ik ben al niet zo’n ochtendmens. Wel zo handig en veel prettiger voor mijn omgeving.

Goh joh en dan ook nog eens zo maar gratis een activiteiten armband erbij. Wat een bofferd ben ik toch. Met een activiteiten armband kan ik 24/7, oftewel altijd, mijn gangen volgen. De armband achtervolgt mij wanneer en waar ik ook ga. Hij registreert genadeloos mijn stappen, mijn kilometers, mijn verbrande calorieën, mijn bewegingstijd en het percentage dat het inneemt van mijn dagelijkse bewegingsdoel. Wie wil dat nu niet? Sterker nog, de armband registreert ook mijn bewegingsactiviteit tijdens mijn slaap en de slaapduur.

Een klein nadeel van de activiteiten armband is dat de dataopslag maar maximaal 15 dagen bedraagt. Dat loopt dan straks niet synchroon met mijn onderbroekorganiser. Hoe zal ik dat dan toch eens oplossen? Twee onderbroekorganisers aanschaffen, gaat wel erg ver. Bovendien mis ik dan nog één dag in het schema. Lastig. Een ander nadeel is de accuduur van de activiteiten armband. Die bedraagt 5 tot 7 dagen. Zeer lang volgens de folder van het Kruidvat. Maar het betekent wel dat ik ook op zoek moet naar een acculaadorganiser. Misschien dat ik daar een goed horloge of een nieuwe iPhone voor kan aanschaffen. Met wakeupcallfunctie uiteraard.

Terug naar mijn onderbroekorganiser. Want die stemt mij nog het meest tevreden. Wat een aanbieding zo midden in de vakantietijd. Een koopje. Ik weet ook al hoe ik hem ga indelen, mijn toekomstige onderbroekorganiser. Op mijn leeftijd is het altijd handig om iets te organiseren voor de opslag van mijn ballen gedurende de dagen in de week. Ik deel mijn zwarte ballenhouders in op balorig, baldadig en balsturig. Makkelijk te onthouden, want het zijn ook meestal het soort stemmingen waarin ik iedere ochtend verkeer. Zwart met een randje, zo gezegd.

Met de onderbroekorganiser verdienen mijn ballenhouders eindelijk wat ze verdienen. Een deftig gestoffeerde balzaal. Met de gratis activiteiten armband erbij weet ik mij verzekerd van een juiste wisseltiming. Even kijken, waar heb ik ook alweer mijn iglotent gelaten?